Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ

Μάλλον είμαστε μέρος μιας θεατρικής παράστασης που έχει ανεβάσει ένας παράλογος σκηνοθέτης που λέγετε Γεώργιος Παπανδρέου (πρώην Γιωργάκης), αλλά δεν το έχουμε καταλάβει. Εδώ και πολλά χρόνια, λίγοι από εμάς ξέραμε ότι το κόμμα που λέγετε δήθεν σοσιαλιστικό, δεν είναι παρά μια στυγνή παραλλαγή μιας πραγματικής δικτατορίας. Από την αρχή της ιδρύσεως του, μη σας πω ότι ολόκληρη η οικογένεια Παπανδρέου στήριξε την πολιτική της, σε μια ψεύτικη δημοκρατία, αλλά πλέον έχει γίνει εντελώς φανερό.
Ξεκίνησα με αυτό το πρόλογο και τώρα θα μπω στο κυρίως θέμα. Διάβασα χθες ότι κάποιος ή κάποια εισαγγελέας θέλει να ασκήσει ποινικές διώξεις για διάδοση ψευδών ειδήσεων, ικανών (λέει), να επιφέρουν πανικό στις μάζες. Κάποιο blogg, έκανε ανάρτηση ένα e-mail που του εστάλη, για δήθεν πτώχευση της χώρας.
Ρωτάω τώρα εγώ, σαν αφελής αυνανιζόμενος που είμαι. Λέτε ο πανικός να επικρατήσει στην μάζα με μια τέτοια είδηση που οι περισσότεροι θα την εκλάβουν σαν υπερβολική; Λέτε οι μάζες να μη βλέπουν από μόνες τους, την άδεια τους τσέπη; Λέτε να μη καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει πλέον μέλλον σ’ αυτή την χώρα, λέτε να έχουν καταθέσεις και ακούγοντας αυτά που έγραφε αυτός ο τύπος, θα τρέξουν να τις αποσύρουν; Άλλωστε αυτοί που έχουν χρήμα, ξέρουν εκ των έσω τι θα κάνουν και το κάνουν.
Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο, που θα έπρεπε να κάνει όλους αυτούς τους ευαίσθητους εισαγγελείς να ερυθριούν. Ναι κύριοι, δεν βλάπτει επιτέλους και λίγη ηθική. Ας πούμε λοιπόν ότι πράγματι αυτός που έγραψε όλα αυτά, είναι ένας ψεύτης και ότι ήθελε να δημιουργήσει πανικό στους ηλίθιους. Ωραία λοιπόν, κυνηγήστε τον, πιάστε τον και παλουκώστε τον στην πλατεία Συντάγματος. Αλλά ξέρετε πόσοι θα είχαν μάθει αυτά που γράφει; Το πολύ εκατό με διακόσιες χιλιάδες άνθρωποι που μάλλον θα τα εκλάμβαναν σαν άλλη μια αγανακτισμένη φωνή.
Γιατί όμως κύριοι ευαίσθητοι εισαγγελείς, δεν διατάξατε έρευνα και για τα τρομερά ψέματα του πρώην Γιωργάκη, που θα μπορούσε να είχε μείνει για πάντα Γιωργάκης και όχι να μετατραπεί σε κύριο (δυστυχώς το κύριος έχει γίνει μια ευτελής λέξη στις μέρες μας), Γιώργο Παπανδρέου και να γίνει πρωθυπουργός της χώρας στηριζόμενος σε διάδοση ψευδών ειδήσεων όπως «Λεφτά υπάρχουν, δεν θα μειώσουμε τα εισοδήματα των εργαζομένων, δεν θα αυξήσουμε τους φόρους, δεν θα μειώσουμε τις συντάξεις, γιατί όλα αυτά θα δημιουργούσαν ένα φαύλο κύκλο που δε θα οδηγούσε παρά στην κατάρρευση της χώρας, κλπ, κλπ». Δικά του λόγια είναι αυτά κύριοι εισαγγελείς, έτσι έκανε τα ηλίθια πλάσματα της μάζας να τον κάνουν πρωθυπουργό και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις άρπαξε την εξουσία (βασιζόμενος σε διάδοση ψευδών ειδήσεων), είπε κι άλλα ψέματα, ότι δεν θα καταφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αλλά είχε πριν ακόμα εκλεγεί επαφές με το ΔΝΤ.
Αυτά δεν είναι ψεύδη; Τότε γιατί δεν διατάζετε έρευνα για διάδοση ψευδών ειδήσεων και μάλιστα με απώτερο σκοπό την αρπαγή της εξουσίας και εφαρμογής νόμων που ξεπουλούν μια ολόκληρη χώρα. Ε, λοιπόν κύριοι εισαγγελείς σας αξίζει να είστε στην κατώτερη βαθμίδα της ιεραρχίας και μια ζωή πιόνια της εξουσίας, μόνο και μόνο για να έχετε ένα μισθό (ελπίζουμε να σας τον συρρικνώσουν όσο γίνετε πιο πολύ), για να νοιώθετε βολεμένοι. Μια μόνο λέξη ταιριάζει στο σινάφι σας. ΝΤΡΟΠΗ…          

No response to “Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer