Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ

Μετά από τον μεγάλο σεισμό της Ιαπωνίας, βγήκαν τα παγανά με τις παραδοξολογίες. Άλλοι λένε ότι οι αμερικάνοι έβαλαν το χέρι τους, άλλοι πάλι βλέπουν U. F. O, πίσω από τον σεισμό και το τσουνάμι, αλλά οι χειρότεροι απ’ όλους είναι οι λεγόμενοι (ηλίθιοι ως συνήθως), θρησκόληπτοι.
Ε, αυτοί οι τελευταίοι δεν τρώγονται με τίποτα. Άρχισαν τις εσχατολογίες της αποκάλυψης —κατά πάσα πιθανότητα ο Ιωάννης ήταν μαστουρωμένος όταν έγραφε τέτοιες ηλιθιότητες— ότι δήθεν πρέπει να μετανοήσουμε και ότι ντε και καλά ήρθε το τέλος του κόσμου, ότι θα κατέβει ο θεός, και άλλες τέτοιες αυνανιστικές μπούρδες.
Ωραίο θεό έχετε. Να τον χαίρεστε βρε ανδράποδα. Τι καλοσύνη και αγάπη κρύβει μέσα του, όταν για να δείξει την δύναμη του τιμωρεί αντίθετα με αυτό που δίδαξε; Το οφθαλμός αντί οφθαλμού δηλαδή; Στο κάτω – κάτω, ας κατέβει ο ίδιος και να μας διδάξει την αγάπη ή μήπως του αρέσει να κρύβετε πίσω από τους ανθρώπους;
Λοιπόν ας αφήσουμε τις σαχλαμάρες για αυτούς που έχουν χαμηλό πνευματικό επίπεδο. Εδώ και χιλιάδες χρόνια, αυτός ο πλανήτης αναμορφώνετε, απλά τώρα επειδή οι πληθυσμοί και οι πόλεις μας είναι πυκνοκατοικημένες, μπορούμε να νοιώσουμε την απέραντη δύναμη της φύσης.
Αν κοιτάξουμε μερικά εκατομμύρια χρόνια πίσω, θα δούμε ότι ο πλανήτης συνεχώς αλλάζει. Βλέπεις τα εκατομμύρια χρόνια ή τα χιλιάδες χρόνια, εμάς μπορεί να μας φαίνονται πολύ μακρινά, αλλά για την ίδια την φύση είναι μόλις μερικά δευτερόλεπτα.
Ήρθε λοιπόν η εποχή που θα γίνουν μερικές ανακατατάξεις και πάλι στον πλανήτη. Άρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, βλέπεις εμείς οι κόπανοι οι άνθρωποι, νομίζουμε ότι με την τεχνολογία μας μπορούμε να τα βάλουμε και με τις δυνάμεις της φύσης.
Όσο για το αν οι αμερικάνοι μέσω Haarp, έχουν την δύναμη να δημιουργήσουν σεισμούς ή όχι, να είστε σίγουροι, ότι αν κατείχαν τούτη την δύναμη, δεν θα δίσταζαν να απειλήσουν όλα τα κράτη φανερά. Άλλωστε δεν έχουν τέτοια ανάγκη αφού όλοι οι πολιτικοί του κόσμου υπακούουν τυφλά σε μια παγκόσμια κυβέρνηση, άρα δεν υπάρχει καμιά ανάγκη για σεισμούς.
Λέτε να μην εφάρμοζαν όλα αυτά τα κόλπα αμέσως στο Ιράν; Τι νομίζετε ότι τους κρατάει; Λέτε να είχαν ανάγκη να στέλνουν στρατό στο Αφγανιστάν; Θα μπορούσαν —σύμφωνα με τις θεωρίες πάντα— να πατήσουν ένα κουμπί στο Haarp και να το εξαφανίσουν για πάντα από τον χάρτη. Τέλος πάντων, αλλά αν παραδεχτούμε ότι όλα τα κάνουν οι αμερικάνοι, τότε την έχουμε πολύ άσχημα και δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για την ανθρωπότητα.
Όσο για το περίφημο τέλος στο 2012; Ε, εδώ ο αυνανισμός πάει σύννεφο. Το κακό είναι, ότι κανείς δεν μαζεύει όλους αυτούς τους ηλίθιους με τις χαζές θεωρίες και να τους πει, ότι αν δεν έρθει το τέλος του πλανήτη το 2012, τότε θα εκτελεστείτε όλοι σας, έτσι για να ικανοποιήσετε το πάθος σας για το τέλος του κόσμου. Έτσι ρε αδερφέ, για να δούμε και εμείς, αν θα υπάρξει άλλη φορά κάποιος από αυτούς τους ηλίθιους που θα αναπτύξει τέτοια θεωρία. Στο κάτω, κάτω και που τα λέτε βρε κόπανοι, τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι στο τέλος; Άρα το κάνετε μόνο για να έχετε κάτι να λέτε.       

No response to “ΟΙ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer