Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

Πήγε λοιπόν ο Πάγκαλος, να σαβουρώσει γύρο στις έντεκα η ώρα σε κάποιο εστιατόριο. Τον πήραν είδηση και του έριξαν γιαούρτι. Μέχρι εδώ όλα καλά και ωραία. Το θέμα είναι ότι όλη αυτή η φάση λειτουργεί απλά σαν μια βαλβίδα ασφαλείας για τους πολιτικούς.
Από την μια ικανοποιείται το λαϊκό αίσθημα του θυμού, αλλά από την άλλη χαμηλώνει ο ατμός στην λαϊκή χύτρα. Βλέπετε όταν κανείς εκτονωθεί, αύτη η εκτόνωση δεν τον αφήνει να περάσει σε έναν πραγματικό αγώνα κατά κάθε πολιτικού που έχει μπλαστρωθεί στο σβέρκο μας και ξεπουλάει την χώρα.
Δεν είμαι καθόλου αντίθετος σε τέτοιες ενέργειες, αλλά θα έπρεπε να είναι καθημερινό φαινόμενο και μάλιστα έξω από το άντρο της συμμορίας. Θα μου πεις, ναι μεν αλλά. Εκεί στην Βουλή θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Ναι, μπορεί, αλλά όσο πιο δύσκολος είναι ένας αγώνας, τόσο πιο πολύ αρχίζει ο φόβος των πολιτικών.
Μπορεί μεν να έφαγε το γιαούρτι στην κεφάλα, αεροδρόμιο του ο Πάγκαλος, αλλά είδατε πόσο προκλητικά στρώθηκε στο τραπέζι (και μάλιστα φάτσα κάρτα), κριμένος πίσω από τα ΜΑΤ (που έχουν την εντύπωση ότι υπηρετούν την χώρα τους).
Ο Πάγκαλος δεν είναι τίποτα άλλο από μια βαλβίδα ασφαλείας του επάρατου κόμματος (μη ξεχνάμε όμως ότι με την δική μας ηλιθιότητα ανεβαίνει κάθε φορά στην εξουσία). Ξέρετε ότι οι περισσότεροι από τους πολιτικούς γελάνε μαζί μας, όταν αντιδρούμε τόσο χαλαρά;
Χρειάζεται οργάνωση, χρειάζεται να νοιώσουν την καυτή ανάσα της μάζας στο τσιτωμένο και αρωματισμένο τους μάγουλο. Θα πρέπει να τους κάνουμε να νοιώσουν άβολα και να αρχίσουν να ξύνουν τον τεράστιο λαιμό τους, που όποτε αναλαμβάνουν την εξουσία, δεν χωράει στο πουκάμισο τους.
Ας είναι όμως και έτσι. Κάθε ενέργεια που γίνετε κατά των πολιτικών είναι καλή, αρκεί να μη μείνουμε μόνο στα γιαούρτια. Πρέπει να νοιώσουν άβολα, μόνο τότε θα έχουμε πετύχει το ελάχιστο δυνατό…     

No response to “Η ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer