Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ.

Διάβασα στο διαδίκτυο ότι οι περίφημοι δημοσιογράφοι του MEGA, οι άσπιλοι, οι αμόλυντοι, έκαναν λέει αγωγή σε κάποιο blog γιατί έκανε ψηφοφορία για το ποιος απ’ όλους δημοσιογράφος ήταν ο πιο γλείφτης της κυβέρνησης. αναρωτιέμαι γιατί τους πείραξε τόσο; Γιατί δεν τους αρέσει η γνώμη άλλων; Για αυτό κάθε τόσο λένε ότι οι εκλογές είναι κακό πράγμα και ότι στοιχίζουν στο κράτος;
Τώρα θα μου πεις, τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που κάνουν απλή ανάγνωση των κειμένων που τους παραδίδει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου; Αλήθεια δεν μπορείτε να σκεφτείτε ότι αν καμιά φορά ξεσηκωθεί αυτός ο λαός κανείς δεν πρόκειται να σας προστατέψει.
Ξέρετε κάτι; Κανείς από τους Αιγύπτιους μονάρχες δεν περίμενε το ξεσηκωμό όλων αυτών των μπουνταλάδων. Το ίδιο έχετε πάθει και εσείς κερατάδες όλοι. Κλείνεστε στα χρυσά κλουβιά σας, σας προστατεύουν μερικοί φουσκωτοί των πεντακοσίων euro και νομίζετε ότι αν βρεθούν μπροστά σε αγανακτισμένο πλήθος θα μπορέσουν να σας προστατέψουν.
Πλανάστε κόπανοι και μάλιστα με πλάνη οικτρά. Οι πρώτοι που θα την κάνουν θα είναι αυτοί που εσείς νομίζετε ότι σας προστατεύουν. Το μόνο καλό είναι για εσάς ότι έχετε να κάνετε με έναν λαό που είναι λαγός και ραγιάς, αλλιώς τώρα ή θα είχατε χαθεί από την χώρα ή θα βρισκόσασταν κρεμασμένοι μαζί με τους πολιτικούς σας προστάτες στην πλατεία Συντάγματος και θα ήσασταν μια ωραία τροφή για όρνεα και κοράκια.
Ντροπή σας «κύριοι» —έτσι κι αλλιώς η λέξη κύριος έχει χάσει σ’ αυτή την χώρα την αξία της— που από το πολύ σάλιο έχετε φτάσει εκεί που είστε. Φταίμε όμως και όλοι εμείς, που όταν έρχεται η ώρα των ειδήσεων δεν κλείνουμε όλοι τις τηλεοράσεις, έτσι θα χάνατε την αξία σας, γιατί πρέπει να ξέρετε ότι είστε απλά νούμερα για τα αφεντικά σας και όταν χάσετε την αξία σας σαν νούμερα, τότε θα βρεθείτε σε δυσμένεια.  
Αλήθεια η περίφημη ένωση των δημοσιογράφων, γιατί δεν διαγράφει από τις τάξεις της τέτοια νούμερα; Ντροπή για τον κλάδο σας. Κανείς δεν θα είναι στο πλευρό σας όταν θα χάνετε τις βρώμικες δουλειές σας. Δεν μιλάω για τους τηλεοπτικούς αστέρες (το παίζουν δημοσιογράφοι), αλλά μιλάω για τους δούλους, τους μικρούς. Βγείτε ρε και καταδικάστε αυτά τα νούμερα…

No response to “ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ.”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer