Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ MADE USA

«Βγήκαν» λέει φωτογραφίες στο διαδίκτυο, όπου αμερικάνοι στρατιώτες μεταδίδουν τον δυτικό μας πολιτισμό στους άγριους του Αφγανιστάν, τους απολίτιστους, που επιμένουν να μην θέλουν να σωθούν. Κάποιοι και πάλι κάνουν ότι πέφτουν από τα σύννεφα, που ένας τέτοιος καλός στρατός που έχει σφάξει μέχρι τώρα κάτι εκατομμύρια ανθρώπους μόνο και μόνο για να τους σώσει, κάνει τέτοια πράγματα.
Βρε είναι πολιτισμένοι οι άνθρωποι. Ο άνθρωπος της Δύσης είναι πολιτισμένος, μη κοιτάτε που σφάζει για το πετρέλαιο, απλά το κάνει για να μη χαθεί ο πολιτισμός. Εξάλλου τι αξία έχει η ζωή κάποιου που είναι μελαμψός και φοράει στα πόδια του τρύπια παπούτσια ή στην κεφάλα του ένα τουρμπάνι; Άλλωστε ο φασιστικός στρατός των δυτικών θέλει να τηρήσει την υπόσχεση του. Όποιος είναι φτωχός πρέπει να τον βοηθάει να πεθάνει με βασανιστήρια, ώστε να γίνεται και παράδειγμα για όλους τους άλλους φτωχούς μαλάκες που τολμάνε να αναπνέουν τον ίδιο αέρα με τον πολιτισμένο δυτικό και μάλιστα το υπέρτατο ον του πλανήτη που λέγεται Αμερικάνος.
Στο κάτω – κάτω, ο πολιτισμός είναι για να τον διαδίδει κανείς και όχι να τον κρατάει για τον εαυτόν του. Άλλωστε οι Αφγανοί και γενικά οι απολίτιστοι λαοί δεν έχουν play station και δεν ξέρουν ότι οι αμερικάνοι και γενικός οι δυτικοί έχουν βαρεθεί την εικονική πραγματικότητα των παιχνιδομηχανών και πρέπει να εφαρμόσουν όσα παίζουν στις «μηχανές» και στην πραγματικότητα.
Αλλά όπως βλέπετε, είναι τόσο πολιτισμένοι, που αμέσως βρε αδερφέ ζήτησαν συγνώμη. Τι θέλετε δηλαδή; Μπορεί να σφάζουν, να βασανίζουν, να βιάζουν, αλλά πρώτον ζητάνε συγνώμη και δεύτερο πώς αλλιώς θέλετε να διαδώσουν τον πολιτισμό τους; Πώς πρέπει να δώσουν σε όλους να καταλάβουν ότι είναι ψυχικά άρρωστα όντα;
Το κακό για αυτούς είναι, ότι δεν ξέρουν ιστορία. Δεν ξέρουν ότι όλες οι αυτοκρατορίες του κώλου, έχουν ημερομηνία λήξης και όταν «πέφτουν», πρώτον κάνουν υπερβολικό θόρυβο και δεύτερον κανείς δεν δείχνει έλεος στον λαό των αυτοκρατοριών, γιατί απλά ο ίδιος ο λαός είναι υπεύθυνος για τις πράξεις των αυτοκρατόρων του.     

No response to “Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ MADE USA”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer