Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ


Δεν ξέρω πια αν αξίζει τον κόπο να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια, χωρίς να υπάρχει καμιά ανταπόκριση από κανέναν. Φαίνεται ότι η λεγόμενη μεσαία τάξη, που τρώει σιγά – σιγά της σάρκες της, δεν είναι σε θέση να ξεσηκωθεί. Ο Γεώργιος, κάνει ότι θέλει, παίζει μονότερμα έναν ολόκληρο λαό, αλλά ξέρει ότι κανένας ακόμα δεν θα ξεσηκωθεί.
Μπορεί να περπατάς στον δρόμο και να συναντάς σκυθρωπά πρόσωπα, μπορεί η αγανάκτηση να ξεχειλίζει, αλλά ο άνθρωπος με το δήθεν καλοκάγαθο βλέμμα και το χωρίς μυαλό κεφάλι, ξέρει πολύ καλά ότι όλα αυτά τα ηλίθια θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν, αυτόν και τα υπόλοιπα κόμματα που χρόνια τώρα ρούφηξαν το αίμα του ηλίθιου λαού.
Ακόμα δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτούς που τους έφεραν στην χρεοκοπία. Γιατί κακά τα ψέματα, η χώρα μας έχει χρεοκοπήσει και απλά τα δανεικά που παίρνει αυτό το τέρας και όλα τα υπόλοιπα τέρατα που τον στηρίζουν (ΛΑΟΣ και ΝΔ), είναι για να τα δώσουν σε γάλλους και γερμανούς ή και όποιους άλλους τέλος πάντων, που επένδυσαν σε ένα άλογο που ήξεραν ότι δεν είχε καμιά ελπίδα να πλασαριστεί σε κάποια θέση.
Τώρα βέβαια, οι περίφημοι παίκτες δεν θέλουν να χάσουν τα λεφτά τους. Γύρισαν στον γκισέ και θέλουν πίσω αυτά που πόνταραν και μάλιστα με τόκο. Το παιχνίδι είναι στυμμένο από την αρχή έως το τέλος. Διόρισαν με την βοήθεια των ελληνικών ΜΜΕ, στο ταμείο του γκισέ ένα απροσάρμοστο όπως ο Γιωργάκης και τώρα τους επιστρέφει τα λεφτά τους.
Σκέφτομαι τελικά ότι είμαστε ένας δειλός λαός που το μόνο που σκέφτεται είναι μη σηκωθεί από τον καναπέ του και χαλάσει την ησυχία του. Λίγοι λαοί θα δέχονταν τέτοια σφαγή και τέτοια προδοσία από έναν εκλεγμένο (δήθεν) ηγέτη. Δεν θέλω να πιστέψω ότι είμαστε τόσο ηλίθιος λαός, ώστε να αποτελούμε τα πειραματόζωα του κεφαλαίου και μάλιστα να μας φέρνουν ως παράδειγμα όλες οι άλλες χώρες για να μπορούν να εφαρμόσουν στους δικούς τους λαούς, αυτά που εφαρμόζει ο ροφός με το όνομα Γιωργάκης σε εμάς.
Φυσικά δεν υπάρχει —δυστυχώς— ηγέτης που θα πάρει επάνω του τον ξεσηκωμό. Όσο για την περίφημη αριστερά; Ε, είναι πραγματικά για κλάματα. Είναι εντελώς ανεύθυνη ή μάλλον δεν θέλει να πάρει καμιά πρωτοβουλία μη τυχόν και κατηγορηθεί. Ξέρει μόνο να κραυγάζει συνθήματα του 1950 (κάτω η πλουτοκρατία κλπ), που πλέον έχουν αραχνιάσει και είναι γεμάτα σκόνες.
Ξέρετε τι βλέπω; Θα χυθεί αίμα, μόνο αν η περίφημη μεσαία τάξη, φάει και την τελευταία της δεκάρα, μόλις χάσει και τον καναπέ που κάθετε, τότε και μόνο τότε υπάρχει ελπίδα να στείλει στην κόλαση των βρωμερό Γιωργάκη και όλη την ηλίθια παρέα του…

No response to “ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer