Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Η μεγαλύτερη απάτη του εικοστού πρώτου αιώνα, έφτασε στο τέλος της.

Η μεγαλύτερη απάτη του εικοστού πρώτου αιώνα, έφτασε στο τέλος της. Δεν ξέρω αν ο περίφημος συνεργάτης των αμερικάνων και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης σκοτώθηκε τώρα ή είχε σκοτωθεί εδώ και πολύ καιρό και απλά τους ήταν πλέον άχρηστος μιας και ο κόσμος είχε αρχίσει να καταλαβαίνει ότι επρόκειτο περί τεχνάσματος, για να μπορέσει η Νέα Τάξη να επιβάλει τον παγκόσμιο φασισμό μέσω ενός δήθεν τρομοκράτη.
Ένα είναι πράγμα όμως είναι σίγουρο. Ο Λάντεν δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα χρήσιμο εργαλείο, για να μπορέσουν να κάνουν όλα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι θα εμφανίσουν ίσως έναν άλλον ακόμα πιο σκληρό τύπο για να επιβάλλουν και άλλα πολύ χειρότερα πράγματα στον πλανήτη.
Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω, ότι ένας τέτοιος τύπος σαν τον Λάντεν, θα μπορούσε ποτέ να έχει τέτοια δύναμη πυρός και να μην την έχει εκμεταλλευτεί σε πιο τακτικά διαστήματα. Μη μου πείτε φίλοι μου, ότι ξεχάσατε ποιος ήταν αυτός που βοήθησε τον μεγάλο δολοφόνο (Bush), να επανεκλεγεί, στέλνοντας δήθεν απειλητικά video κατά των ηλίθιων αμερικάνων;
Ο Λάντεν λοιπόν πέθανε, ζήτω ο νέος Λάντεν που ετοιμάζουν ή ετοίμασαν ήδη. Είναι η λεγόμενη ανανέωση της γκαρνταρόμπας των λεσχών της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ή αν θέλετε της Νέας Τάξης πραγμάτων. Για εκείνο όμως που θλίβουμε περισσότερο είναι ότι υπάρχουν (δυστυχώς), δισεκατομμύρια άνθρωποι που μασάνε τα παραμύθια τους.
Πέθανε λοιπόν ο άνθρωπος που βοήθησε την Νέα τάξη να επιβάλει τον φασισμό σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πέθανε ένας από τους στενούς συνεργάτες του δολοφόνου Bush (όπως γράφει στον πολύ επιτυχημένο τίτλο της η ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ).
Υπομονή λοιπόν. Ας περιμένουμε να δούμε με ποιον θα τον αντικαταστήσουν. Πάντως συγχαρητήρια την Παγκόσμια Κυβέρνηση, χρειάζονταν μια ανανέωση στον συνεργάτη της. Καληνύχτα λοιπόν κόσμε. Και ετοιμάσου για νέα σκληρότερα μέτρα, με έναν καινούργιο ίσως σκληρότερο συνεργάτη…

2 Responses to “Η μεγαλύτερη απάτη του εικοστού πρώτου αιώνα, έφτασε στο τέλος της.”

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα! Ήδη μάλιστα προετοιμάζεται σιγά σιγά και υποσυνείδητα πάλι το έδαφος για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα. Από τη μια στήνουν το πανηγυράκι τους (δηλώσεις θριάμβου, εμφάνιση Ομπάμα με έκτακτη ανακοίνωση προς τον Αμερικανικό λαό, πανηγύρια του λαού, "δικαίωση", κλπ) και από την άλλη έχουν ξεκινησει να εκφράζουν και το φόβο για αντίποινα. Σαφώς και έπεται συνέχεια... Ο Θεός να μας φυλάει.

Σωκράτης είπε...

Ο αντικαταστάτης είναι έτοιμος εδώ και καιρό. Ίσως φανεί οτι έχω μεγάλη φαντασία ή ότι είμαι τελείως χαζός αλλά με όλα αυτά που διαβάζω τόσο καιρό έχω καταλήξει, με το μέσο δείκτη νοημοσύνης μου, ότι ο επόμενος Μπιν Λάντεν είναι οι εξωγήινοι που έρχονται το 2012! Η ΝASA δήλωσε δημόσια οτι βλέπουν ένα τεραστίων διαστάσεων σκάφος να έρχεται... Τα Η.Ε. έχουν δημιουργήσει Πρεσβεία εξωγήινων και όρισαν πρέσβειρα απο το 2010. Τι πιο ωραίο παραμύθι λοιπόν (γιατί οι εξωγήινοι δεν είναι κάτι που μπορεί να δημιουγήσει ο άνθρωπος -λέμε τώρα-) για εκφοβισμό άρα και μάντρωμα του πλήθους; Independence Day. Πάλι οι αμερικάνοι θα μας σώσουν από το πρόβλημα που δημιουργούν. Αλλά στο μεταξύ όλοι θα ελέγχομαστε για την δήθεν ασφάλειά μας.
Καλημέρα σας

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer